sâmbătă, 19 ianuarie 2013

Cand incepe Pariu cu Viata Sezonul 4?


Multi au aceasta intrebare din titlu pe buze, multi se intreaba cand vor putea sa-i revada pe cei din Pariu cu Viata si ce intamplari mai au, la ce probe mai sunt supusi si ce povesti de dragoste vor mai trai. Am citit putin pe marginea acestui subiect si am descoperit o data, nu stiu daca este sigur si nu promit ca atunci Pariu cu Viata va fi din nou pe micul ecran.

Se zvoneste ca pe data de 18 martie Pariu cu Viata revine, dar mai sunt publicate in online si stiri in care se spune ca Pariu cu Viata revine pe 4 martie, in prima luni din cea de a treia luna din anul 2013, dar nimic nu este sigur, cert este ca luna martie va aduce Pariu cu Viata.

Pana atunci nu ne ramane nimic altceva de facut decat sa discutam despre personajele noastre favorite pe pagina de FaceBook care este pozitionata in dreapta acestui blog, sa ne dam cu parerea despre noul sezon si toate aceste lucruri ce pot fi discutate intre prieteni care au ceva in comun, Pariu cu Viata. Pentru cei care nu se multumesc doar cu atat le dau un sfat, sa reia episoadele din acest serial inca de la primul sezon si sa le urmareasca, sa-si aduca aminte exact ce s-a intamplat si sa realizeze cat de mult au evoluat lucrurile.

Voi ce credeti, cand revine Pariu cu Viata?

1 comentarii: