duminică, 24 martie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 3


Deja am ajuns la cel de-al 3-lea episod din Pariu cu Viata Sezonul 4, timpul trece foarte repede si se scurge si ultimul sezon din acest serial. Da, ati citit bine, este ultimul, Pariu cu Viata se termina cu acest sezon.

In cel de-al 3-lea episod am eu impresia ca se vor impaca Andrei si Ioana. Dupa cum am vazut in episodul 2, tipul ala mare, gras, chelios si cu pusca in mana ii ameninta pe cei din LaLa Band. In promo mai puteam vedea ca Andrei si inca un membru al trupei sar pe acel individ, in urma acestei miscari un foc de arma se aude. Sincer, nu cred ca a fost cineva ranit, doar Liviu, dar nu cu pusca, ci cu un cot in figura. Ce povestesc eu aici puteti vedea in promo-ul episodului 3.

Am citit undeva ca Andrei o apara pe Ioana de acest individ de care scriam, iar Liviu fuge in spatele microbuzului cu care trupa a venit la concert, dupa aceasta intamplare cei doi se impaca. Repet, nu sunt sigur, dar asta este si parerea mea.

Va urez vizionare placuta si astept parerile voastre in sectiunea de comentarii a acestui articol sau pe pagina de FaceBook. Apropo de FaceBook, va rog sa acordati un like paginii de mai jos pentru a fi la curent cu tot ce se intampla.

Fiecare episod va fi postat dupa difuzarea acestuia la TV.


miercuri, 13 martie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 2

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 2

Primul episod a fost foarte frumos, stim cu totii sau ma rog, cei care au urmarit acel episod, a fost un inceput de sezon frumos, ne era dor sa ne revedem personajele favorite, dar mai ales cuplurile. Parerea mea este ca acest sezon incepe la o ora tarzie si intr-o zi nu tocmai potrivita. La ora 21:30 nu toti isi permit sa urmareasca episodul pentru ca la acea ora intervin alte activitati, iar miercuri nu este o zi tocmai potrivita pentru pierdut timpul in fata televizorului, dar pentru Pariu cu Viata merita!

Ma bucur daca ti-a placut episodul anterior si te invit pe aceasta cale sa urmarim impreuna urmatorul episod!


Pentru a afla mai rapid noutatile, click pe butonul de like de mai jos!

miercuri, 6 martie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 1

Salutare tuturor, aici puteti vizualiza noul sezon din Pariu cu Viata. Cu totii am asteptat acest moment, aceasta zi de a viziona din nou serialul nostru favorit. Pentru ca este primul episod postat pe acest blog vreau sa fac si un mic anunt, cand voi posta episodul pe blog voi scrie si pe pagina de FaceBook a acestui blog, pagina pe care o puteti gasi in dreapta, adica in sidebar.

Postez aceste articole dinainte pentru ca este o chestie de SEO, dar episoadele vor fi uploadata de fiecare data dupa difuzarea acestora la TV.

Urmareste Pariu cu Viata Sezonul 4 Episodul 1 doar pe www.PariuCuViatasez4.blogspot.ro!

Click AICI pentru Episodul 1!

sâmbătă, 2 martie 2013

Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe pe 13 martie (PROMO)

Tin sa le urez tuturor celor care citesc acest blog sau doar s-au nimerit acum aici: "O primavara minunata, sa traim impreuna numai bucurii, sa ne citim cu bine si sa fie o primavara productiva pentru fiecare, in orice domeniu si din orice punct de vedere."

Odata cu acest anotimp vine si serialul nostru mult asteptat, Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe in aceasta luna. Eu abia astept sa incep munca pe acest blog, abia astept sa postez de fiecare data cand apare un episod nou, o stire noua sau o informatie de orice fel legata de serial, abia astept sa vorbesc cu cei care iubesc acest serial, aici sau pe FaceBook. Abia astept sa va aud parerea despre anumite intamplari din serial si sa va cer "pronosticuri" (daca pot fi numite asa) despre Pariu cu Viata, adica parerea voastra despre ce se va intampla dupa un anumit episod sau dupa o despartire/combinatie.

Apropo de acest lucru, Pariu cu Viata Sezonul 4 incepe din 13 martie, numai la ProTV. O sa va las mai jos incorporat promo-ul acestui sezon. Dupa ce am vizionat acest promo, am si ramas cu cateva idei, ma gandeam ca Criss si Vlad se vor desparti pentru ca se iubesc prea mult acum, stiu ca suna ciudat, dar povestea lor este prea frumoasa pentru un serial de acest gen. Totusi, poate ma insel eu.

Pentru promo: CLICK AICI!